s.c. Microdigital s.r.l., administrator al portalului web www.cabinetestomatologi.ro, este înregistrată în registrul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, notificare de înregistrare numărul 17944.
 
    s.c. Microdigital s.r.l. respectă şi protejează dreptul la confidenţialitate al fiecărui membru. Toate datele şi informaţiile obţinute prin intermediul portalului www.cabinetestomatologi.ro (informaţii oferite în mod voluntar la vizitarea şi utilizarea serviciilor oferite prin portal) nu vor fi  transmise unor terţe persoane, ci păstrate exclusiv in scopul pentru care au fost introduse, respectiv de a permite accesul şi utilizarea de către membri a serviciilor oferite de www.cabinetestomatologi.ro.
    Informaţiile sunt trimise prin e-mail sau SMS persoanelor înregistrate pe portalul www.cabinetestomatologi.ro numai cu acordul acestora. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm, nu facem schimb şi nu comercializăm adresele e-mail sau alte informaţii introduse în formularele de pe site unor terţe persoane (fizice sau juridice) care accesează sau nu paginile acestui site.

 
    Informaţii asupra protecţiei datelor
 
    Informaţiile personale ale membrilor sunt păstrate în siguranţă, în concordanţă cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
    Conform prevederilor legii nr. 677/2001, s.c. Microdigital s.r.l. se obligă la respectarea confidenţialităţii datelor membrilor şi imaginii acestora, protejarea tuturor informaţiilor oferite despre propria persoană sau despre o altă persoană şi utilizarea lor exclusiv în scopul pentru care au fost introduse.

 
    Dreptul de intervenţie asupra datelor
 
    Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorii care şi-au creat conturi pe portalul www.cabinetestomatologi.ro beneficiază de dreptul de a accesa, modifica sau şterge toate datele oferite firmei s.c. Microdigital s.r.l., dreptul de a nu fi supuşi unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.
 
    Modificarea politicii de confidenţialitate
 
    s.c. Microdigital s.r.l. işi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul portalului www.cabinetestomatologi.ro şi, implicit, a politicii de confidenţialitate. Orice modificări aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate în aceasta pagină, plasând o notificare evidenţiată pe prima pagină a portalului şi vor fi transmise notificări membrilor prin e-mail şi/sau SMS.
    Dacă aveţi obiecţii privind oricare dintre aceste modificări, trebuie să încetaţi să utilizaţi serviciile puse la dispoziţie de portalul www.cabinetestomatologi.ro. Continuarea utilizării serviciilor portalului www.cabinetestomatologi.ro în urma notificării despre orice astfel de modificări va însemna confirmarea dvs. cu privire la cunoaşterea şi acordul dvs. pentru a vă supune termenilor şi condiţiilor acestor modificări.
 
    Pentru orice altă întrebare legată de confidenţialitatea datelor personale vă rugăm să ne contactaţi, folosind formularul de contact sau sunând la numerele de telefon afişate pe pagina de contact. S.c. Microdigital s.r.l. se obligă să rezolve orice dispută într-o perioadă de timp rezonabilă.